Vier de liefde met Koek & Kruimels tijdens Happlify’s Secret Valentine Swap 2024!

Vier de liefde met Koek & Kruimels tijdens Happlify’s Secret Valentine Swap 2024!

Maak februari onvergetelijk en neem deel aan de spannende Secret Valentine Swap! Wij houden van spontaniteit en verrassingen. Daarom doen wij dit jaar mee met de Secret Valentine Swap! Happlify was vorig jaar gestart met deze unieke uitwisseling, geïnspireerd door Foodbandits, en geeft daarmee een nieuwe draai aan Valentijnsdag. En daar doen wij maar al te graag aan mee.

Wat is de Secret Valentine Swap?

Wat is er nu mooier dan een onverwachte attentie van een vreemde ontvangen? Bij de Secret Valentine Swap draait alles om het geven van kleine geluksmomentjes. Of het nu gaat om een handgeschreven gedicht met een mooie print van De Streken van Agnes, een mooie armband van Mom Gemstone, of onze speciale Valentijn Cookiebox, elk cadeautje wat je kan bedenken is leuk om te geven en te ontvangen.

De streken van Agnes - A4 print luchtballonnenMomgemstone - Hart gem Carneool

Hoe doe je mee?

Aanmelden is eenvoudig. Woon je in Nederland of België, schrijf je dan in vóór 5 februari op de website van Happlify (hier is de link, lekker makkelijk!). Zij zorgen ervoor dat je een naam en adres krijgt van iemand om te verrassen. Dit is een supertoffe manier om iemand, die je niet kent, blij te maken en tegelijkertijd zelf ook iets verrassends te ontvangen!

Korting bij Koek & Kruimels

Als deelnemende webshop, biedt Koek & Kruimels je iets speciaals. Gebruik de code "happlifyswap24" voor 14% korting op onze Valentijnsassortiment. Wat dacht je van een heerlijke Red Velvet bakmix of onze Valentijn Cookiebox. Ook doen we er een gratis valentijnskaartje bij je bestelling om jouw Secret Valentine Swap perfect te maken. Schrijf jij dan nog wel even een leuk tekstje bij het plaatsen van je bestelling?

Dus deel mee in de vreugde van het geven en ontvangen met de Secret Valentine Swap 2024. Met Koek & Kruimels maak je van elk geschenk iets bijzonders. Vergeet de code "happlifyswap24" niet te gebruiken voor een speciale korting op onze Valentijnsassortiment. Deze code is te gebruiken t/m 14 februari op onze Valentijn producten!

*kortingscode is niet meer geldig*

Volg ons ook op Instagram!