Valentijn tip: Bak de lekkerste en liefste Red Velvet hart koekjes!

Valentijn tip: Bak de lekkerste en liefste Red Velvet hart koekjes!

Wil je jouw Valentijn verrassen met iets speciaals? Want zeg nou zelf, iets zelf bakken is toch het aller leukste om te geven. Want liefde gaat door de maag (bij ons sowieso!). Lees daarom snel verder dan geven wij je de lekkerste tips om zelf thuis aan de slag te gaan!

Verras jouw Valentijn

Het leukste om te geven is iets zelf gebakken. Waarom verras je daarom niet jouw geliefde en maak de lekkerste koekjes met ons Red Velvet Bakpakket! Met deze vegan bakmix wordt elke keukenkluns een bakprinses en bak je binnen no-time de lekkerste koekjes thuis. In het bakpakket zit ook een potje rode kleurstof voor de echte Red Velvet kleur én een zakje extra witte chocolade zodat jij extra creatief kan zijn met je koekjes. De perfecte manier om jouw liefde te tonen en samen mooie herinneringen te maken. En vergeet niet, slechts een paar dagen over voordat Valentijnsdag daar is!

Red Velvet KoekjesUitknippen hartjes vormpjes

Maak thuis je eigen mini hartvormpjes

Hoe leuk is het om de koekjes extra mooi te maken met Red Velvet hart koekjes. Gebruik een hartjes uitsteker om leuke hartjes koekjes te maken in verschillende grote. Geen hartvormige koekjesuitsteker bij de hand? Geen probleem! Je kunt gemakkelijk dit pdf bestand downloaden en deze hartjes uitprinten. Je knipt de hartjes uit en legt ze op het uitgerolde deeg. Met een mesje snij je dan langs de randjes van het papier je hartjes koekjes uit. Zo das makkelijk hé.

Deel de liefde

Nadat je de Red Velvet mini hartkoekjes hebt gebakken en versierd, is het tijd om de liefde te delen! Verpak ze in een mooie weckpot, voeg een lief kaartje toe en doe een leuk stuk lint of touw om de pot. Nu heb je een super leuk cadeautje om te geven. Of maak er helemaal een romantisch moment van en geniet samen van de koekjes bij kaarslicht.

Hartjes koekjes uitsnijdenValentijn hartjes koekjes

Geen tijd om zelf te bakken? Ontdek onze Limited Edition Valentijns Cookiebox!

Heb je geen tijd om ze in de keuken te gaan staan of is je geliefde iets verder van jou vandaan? Geen probleem! Wij staan met liefde voor jou in de keuken. Onze Limited Edition Valentijns Cookiebox zit boordevol liefde en heerlijke verse koeken die perfect zijn om te geven op Valentijnsdag. Pre-order nu en verras jouw geliefde met een smakelijke traktatie!