Vegan Hippe Haver koeken

Ingrediënten onder de loep: rozijnen en cranberries

Hi Cookiemonster, ben jij nou ook zo benieuwd naar hoe wij onze heerlijke koeken maken en welke ingrediënten wij daarvoor gebruiken? Vandaag gaan wij het hebben over de rozijnen die in onze heerlijke Hippe Haver zitten.

In deze blog duiken we in de wereld van onze heerlijke rozijnen en cranberries. Deze kleine, maar smakelijke druiven en bessen hebben allemaal iets bijzonders te bieden. Lees verder en ontdek wat hen zo uniek maakt.

Turkse biologische rozijnen

Onze Turkse biologische rozijnen, van nature zoet door de druiven waaruit ze ontstaan, worden puur en onbewerkt in de zon gedroogd. Vol natuurlijke suikers, voedingsvezels en eiwitten dragen ze bij aan een gezonde darmwerking en sterke spieren. Het lage vetgehalte maakt een dagelijks handje een geweldige toevoeging aan je eetpatroon. Of je nu snoept of ze mixt in je haver- of zuivelontbijt met noten en gedroogd fruit, deze rozijnen zijn een onmisbare smaakmaker voor onze Hippe Haver koeken!

Rozijnen

Biologische Canadese cranberry's

De biologische cranberry’s komen uit Canada. Naast hun heerlijke smaak zijn ze bekend om hun heilzame eigenschappen. Deze bessen worden onder andere voorgeschreven bij blaasontsteking. Cranberry’s hebben een licht zuurtje waardoor ze heerlijk zijn in zoete gerechten. Geniet van deze bessen als gezonde snack of voeg ze toe aan koekjes, muffins of zelfs sauzen voor een verrukkelijke twist. Ontdek de veelzijdigheid van onze biologische cranberry's!

Cranberry's

Jij kan ook heerlijke gerechten maken met rozijnen en cranberry's

Daarom hebben wij hier een aantal verschillende opties om te proberen!

  • Fruitige Granola: Maak je eigen granolamix met rozijnen en cranberries door elkaar voor een heerlijke smaak en textuur bij je ontbijt.
  • Sappige Salade: Voeg een handje gedroogde cranberries en rozijnen toe aan je salade voor een verrassende zoetzure twist.
  • Bakfestijn: Experimenteer met het toevoegen van rozijnen en cranberries aan je bakcreaties. Denk hierbij aan muffins, gebruik ze in zelfgebakken brood of gooi ze in je koekjes zoals wij hebben gedaan bij onze Hippe Haver Bakmix!

Benieuwd naar onze Hippe Haver koek en onze andere koeken? Bestel dan onze Cookiebox Fruit! Hierin zit zowel de Hippe Haver koek als ook de Frisse Framboos en Ambachtelijke Appel.

Volg ons ook op Instagram!